Til jouw feest naar een hoger niveau dankzij deze tips!

Het geven van een feestje is makkelijker gezegd dan gedaan. Er moet enorm veel georganiseerd worden voordat het feest een succes kan worden. Zo moet er een goede en handige datum worden geprikt, de uitnodigingen dienen worden verstuurd, de locatie moet gekozen worden en dan moet deze locatie ook nog eens voorzien zijn van prachtige versiering en heerlijke hapjes en drankjes. Hieronder vind je daarom een aantal tips om van jouw feest een waar succes te maken!

Kies een thema uit

Het is enorm leuk om een feest te geven rondom een speciaal thema. Zo weten de gasten wat ze kunnen verwachten en wat de dresscode is. Je kan het volledige feest rondom dit thema inrichten. Zo kan je kiezen voor hapjes en drankjes waarin het thema is verwerkt. Daarnaast kunnen de gasten zich kleden naar het thema. Bovendien kan je de locatie aankleden naar dit thema. Leuke thema’s zijn bijvoorbeeld: Halloween, een Casinoavond, een Neonfeest of een gemaskerd bal. De keuze is reuze: je kan alle kanten op gaan!

Verstuur de uitnodigingen op tijd

Als je het thema bepaald hebt, is het belangrijk om mooie uitnodigingen te ontwerpen. Een uitnodiging moet voorzien zijn van een locatie en datum, maar het is ook handig om de tijd te vermelden en het eventuele thema waar het feest om draait. Op deze manier bereid je de gasten goed voor en kunnen ze laten weten of ze kunnen komen!

Zorg voor eten en drinken

Een van de belangrijkste dingen van het organiseren van een feest is dat er voldoende smakelijke hapjes en drankjes zijn. Je kan het zo gek maken als je zelf wil! Je kan bijvoorbeeld zelf in de keuken gaan staan om de lekkerste snacks in elkaar te draaien, maar je kan dit ook uit handen geven door een cateraar in te huren. Dit is vaak wel wat prijziger, dus vergeet hier niet voldoende geld voor te reserveren. Een andere manier is om enkel kant-en-klare snacks op tafel te zetten, zoals chips, toastjes met salades en brood met dips. Op deze manier hoef je niet veel tijd in de keuken te spenderen, maar kunnen jouw gasten wel genieten van al het lekkers! Het is belangrijk om een gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes te hebben, zodat er voor ieder wat wils bij zit.

Kies een goed bereikbare locatie

Bij het kiezen van een locatie is het van groot belang om een locatie te kiezen die goed bereikbaar is. Kies een locatie met voldoende parkeerplekken en die goed met het openbaar vervoer te bereiken is, zodat gasten de vrijheid hebben om met de auto of met het openbaar vervoer te komen. Ga voor een grote locatie als je veel gasten hebt uitgenodigd, want niets is zo vervelend om opgepropt in een kleine ruimte te moeten zitten met mensen die je niet heel goed kent.

Ga voor gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle decoratie

Een van de belangrijkste onderdelen van het organiseren van een feest is de decoratie. Het is leuk om eens out of the box te gaan met de decoratie, want de standaard slingers en ballonnen hebben veel mensen wel gezien. Er zijn meerdere manieren om dit te doen!

Photobooth

Het geven van een feestje is enorm leuk, maar de herinneringen van zo’n feest zijn vaak nog veel bijzonderder. Een Photobooth is een leuke plek die versierd is met slingers, props en ballonnen waar je de perfecte foto kan schieten voor een geweldig aandenken aan dit feest.

Raamstickers

De ramen worden vaak vergeten om te versieren. Dat is jammer, want je kan perfect decoratie op de ramen plakken voor een waanzinnig effect. Er zijn diverse stickers te koop die je op de ramen kan plakken om de boel net wat meer te versieren.

Gepersonaliseerde bierglazen

Bierglazen bedrukken is dé manier om aan een creatieve vorm van decoratie te komen. Zulke bierglazen zijn niet alleen erg leuk, maar ook nog eens enorm praktisch. De bierglazen van Beers and Brands zijn van goede kwaliteit en zien er prachtig uit. Hoe leuk is het om de gasten hun plek te wijzen met een gepersonaliseerd bierglas met hun naam erop! Deze bierglazen zijn van echte toegevoegde waarde, ze zorgen voor een spetterend feest!