PAKAMA; Waarschijnlijk de beste sport rugzak ooit gemaakt

Een mobiele sportschool waarmee je kunt trainen waar je ook bent? Dat was het idee achter PAKAMA Athletics. Het resultaat is de PAKAMA Bag, een sportrugzak die de belangrijkste sportuitrusting bevat.

Het bevat een set van 10 toestellen waarmee je meer dan 500 oefeningen kunt uitvoeren. De PAKAMA Bag wordt ondersteund door een fitness app. De fitness-app bied je individuele workouts onder begeleiding van toptrainers en complete weekprogramma’s – aangepast aan jouw doelstellingen, of het nu gaat om gewichtsverlies of spieropbouw. Je blijft flexibel met je weekprogramma, kunt gemakkelijk je workouts inhalen en blijft ontspannen! Bovendien worden alle oefeningen in detail aan je uitgelegd.

Bestel de PAKAMA rugzak.

De 10 fitness tools maken je volledig onafhankelijk en flexibel. De 10 hulpmiddelen bestaan uit weerstandsbanden, minibanden, handgrepen, voetbanden & deurankers, speed jump rope, sling trainer, slider, fascia bal, opvouwbare mat en het middelpunt de bar.

De bar is in twee delen gemaakt zodat hij comfortabel in de op maat gemaakte hoezen in de tas past. Hij is in enkele seconden in elkaar gezet en klikt gemakkelijk in de karabijnhaken van de weerstandsbanden. Met alle drie de banden samen zijn echt zware deadlifts (deadlifts) van ongeveer 80 – 100 kg mogelijk.

Als dit niet genoeg gewicht is, kan de PAKAMA zak worden uitgebreid met de Heavy + Extreme weerstandsbanden. Of het nu binnen of buiten is, met de apparatuur kun je overal aan jouw workout beginnen. Gooi de sling trainer over een tak of een hek en als het buiten regent of gewoon te koud is, kun je een binnensessie beginnen met het deuranker.

Maar de PAKAMA Bag is veel meer dan alleen een sportrugzak. Het is een lifestyle rugzak die niet alleen supercomfortabel is, maar ook een echte ruimtebespaarder. Dankzij de opening met rolsluiting kan de PAKAMA Bag gemakkelijk worden uitgebreid van 15 l tot 25 l en biedt hij dus voldoende ruimte voor persoonlijke spullen zoals een notitieboekje, schoenen of camera-uitrusting, naast de trainingsuitrusting.

De PAKAMA Bag is aangevuld met een waterdichte dubbele ritssluiting. Hierdoor kun je de rugzak vanaf de zijkant volledig openen. Zo kun je snel bij je telefoon en andere dingen. Dit is echt praktisch. Met de vele slimme functies ben je met de PAKAMA Bag goed uitgerust voor stressvolle werkdagen en korte uitstapjes!

Waar wacht je nog op? Dit is je kans om te trainen waar en wanneer je maar wilt, net als in een sportschool.

Bestel de PAKAMA rugzak.